Cautare

3929 de rezultate pentru "hotel sport cluj napoca" (3.87 secunde)
Un roman nu a fost primit la un hotel din Olanda unde si-a facut rezervare pentru ca este roman. ... Romanul a primit un mesaj de la hotel in care i se transmite ca Primaria ar fi impus o astfel de decizie.
Pe de alta parte, premierul da exemplul Clujului, dar tot dansul omite sa precizeze ca primarului din Cluj nu i-au fost blocate, pe considerente politice, fonduri sau proiecte.
- In calitatea mea de profesor de educatie fizica si sport, ma bucur ca indemnati oamenii sa faca miscare!
Cu acest prilej va invitam in data de 18 mai 2017, la o conferinta de presa, care va avea loc la hotel Crowne Plaza, sala Orhideea, orele 12:00. ... Bucuresti-Ilfov, Constanta, Craiova, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Sibiu Timisoara, Targu Mures si turistilor aflati pe litoralul romanesc in statiunile:
Au fost cazati in siguranta la un hotel din Cluj Napoca acolo unde mai multi voluntari le-au oferit toata atentia si ajutorul necesar
In locul casei se afla azi un hotel, care se cheama simplu Hotel Sport si este cel mai mare hotel al sportivilor din Romania.
Matulevicius si Neagu, panduri cu acte Delegatia echipei Pandurii a ajuns duminica in Antalya cu un charter, impreuna cu alte doua echipe de Liga 1, Astra si CFR Cluj. Gorjenii s-au cazat la hotel Atlantis din Belek, localitate unde va fi efectuat si cel de-al doilea stagiu.
• "Ioan Rus a declarat la sedinta PSD Cluj, ca va reveni activ in viata partidului." De cand asteptam ca Rus sa revina in politica. ... Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
A mai facut-o si in 2005, cand, impreuna cu Ioan Rus si asa-zisul 'grup de la Cluj' a reusit sa convinga o serie de lideri si delegati la Congresul PSD din aprilie, sa-l prefere pe Geoana in locul lui Iliescu, in fruntea partidului.
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului.
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. ... CFR CLUJ - FC BASEL 1-0 (in tur 2-1). CFR Cluj s-a calificat pentru a treia oară
CFR Cluj - Manchester United 1-2. ... Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
google-analytics.com